אני מאוד אובת את העוגות הבחושות המהירות שכל מה שצריך לעשות בהן זה לערבב ולהכניס לתנור. זה בדיוק המתכון של עוגת המייפל שלפנייכם-מאוד קל להכנה ושימוש בסירופ מייפל מוסיף המון לטעם וגם חוסך לכם את הזמו שבהכנת סירופ סוכר שבו משתמשים בעוגות סולת לדוגמא.
החומרים
3 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
1 גביע שמנת
כוס וחצי קמח תופח
1¼ כוס סוכר
חצי כוס שמן
לפיזור: פקאן קצוץ/אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)
רוטב מייפל
אופן ההכנה :
- מערבבים את כל החומרי העוגה לפי הסדר.
- שפכים את התערובת לתבניות עגולה משומנות או לשתי תבניות אינגליש קייק, לפזר מעל אגוזי פקאן/מלך קצוצים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-30 דקות (עד שקיסם שננעץ בה יוצא יבש).
- כשמוציאים את העוגה מהתנור מיד שופכים מעל סירופ מייפל בנדיבות.
את תטרפו את העוגה מיד, שהיא קרה היא טעימה עוד יותר, קצת סבלנות!
פוליסמן אולגה